HUNDEKURS

HUNDEKROKEN HAR ET FLOTT SAMARBEID MED "DIN HUNDESKOLE", SOM drives av Thomas Thorvaldsen og Berit Hotvedt. Begge har jobbet som instruktør i mange år, og har lang erfaring med å hjelpe familier til å forstå sin egen hund og lære den opp til godt samarbeid.


pexels-photo-134392e.jpg

HUNDEKURS, FOREDRAG OM HUND, PRIVATKONSULTASJONER og PRIVATTRENER.

Din Hundeskole holder kurs og foredrag i Vestfold og Telemark fast hele året, samt at de reiser rundt i hele landet på oppdrag.
Privatkonsultasjoner hjemme og privat trening kan avtales.

På kursene kan du komme med ønsker og de vil tilrettelegge treningen. De har små grupper og vil følge dere tett opp gjennom hele kurset. I løpet av kurset kan du sende mail med spørsmål og de vil svare underveis. De har fokus på bevisst tilstedeværelse og hvordan skape felles mening i samspill med hunden. Dette opplever man at gir et godt utgangspunkt for god kontakt mellom hund og eier.

Din Hundeskole har kursoppstarter med jevne mellomrom hele året så her er det muligheter for å finne et kurs som du ønsker: Valpekurs, grunnkurs, videregående, gå pent i bånd kurs, hverdagslydighet, treningsgrupper, bronsemerkekurs, spor/rundering, aktivitet/triksekurs, blodsporkurs, utstillingskurs, privattrener, privat konsultasjon hjemme og foredrag for små og store grupper.

 
 
 
pexels-photo-406014bgg.jpg